Arkivbild.
Arkivbild.

Gömde narkotika i underkläderna

Mannen uppgav att han var på väg till Norge för att besöka en vän, men de norska tullarna fattade misstankar. I mannens underkläder fann de 122 gram amfetamin.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Det var i tisdags kväll som den svenske föraren var på väg över gränsen, då han blev stoppad av norska tullare på Svinesund. Inne i bilen återfanns små mängder amfetamin samt en spruta. Men vid närmare kontroll hittades mer narkotika.

– Vi genomförde en kroppsvisitation på mannen och fann ytterligare 122 gram amfetamin som han hade gömt i sina underkläder, säger Wenche Fredriksen, kontorschef vid tullen i Svinesund, tillHalden Arbeiderblad.

Föraren uppgav att narkotikan var till för eget bruk.

– Han berättade att han använde minst tio gram amfetamin om dagen, uppger Wenche Fredriksen.

Ytterligare ett narkotikabeslag gjordes under tisdagen på den svenska sidan gränsen. Tidigare på dagen stoppades en husbil, där tullens narkotikahund fann 17 gram marijuana. Även den föraren hävdade att narkotikan var till för eget bruk.

ANNONS
ANNONS